Am integrat 5 produse interesante în oferta de astăzi de la cel mai mare magazin online autohton. Unul dintre produse este reprezentat de o baterie externă A+ de 20000 mAh.

1. Acumulator extern A+ de 20000 mAh 👈🖱️

Cântărește 418 gr.

Are alimentare PD la 20W, iar porturile acoperă întregul spectru: USB, USB Type-C și microUSB. Permite încărcarea a două dispozitive în mod simultan. Este compatibilă cu o sumedenie de metode de încărcare.

2. Ceas smart Garmin Instinct 👈🖱️

Ceas Garmin cu funcție de GPS

Am văzut că a strâns un feedback bun – 4.7 din 60 de review-uri. Este un ceas cu display monocrom, rezistență de 10atm la apă, localizare prin GPS și GLONASS, autonomie de până la 14 zile, senzori ABC (altimetru, barometru și busolă). Monitorizează distanța parcursă, puls, somn, alergare, înot, ciclism, nivel de stres etc.

3. Convector de perete Tesy cu Wi-Fi 👈🖱️

Convector de perete ce-l poți controla de pe smartphone

Unul dintre elementele prin care iese în evidență este că oferă posibilitatea de control de pe smartphone printr-o aplicație dedicată și modulul Wi-Fi integrat. Modelul din link are 1500W, dar sunt diferite configurații de la 500 și până la 3000W. Modelul de 1500W este recomandat pentru spații de până la 18 metri pătrați (un dormitor).

4. Purificator de aer cu funcție de umidificator – Dyson PH04 👈🖱️

Purificator Dyson cu dimensiuni generoase

Vă recomand să parcurgeți singurul review de pe eMAG. Mi se pare că ajută în sensul în care un produs precum cel de mai sus nu este conceput neapărat pentru un apartament de bloc, deși dacă discutăm despre un penthouse sau cine știe ce apartament cu camere mari, da. S-ar putea preta și Dyson PH04. La fel, nu cred că este conceput să-l ții lângă pat și ar putea fi zgomotos, deși fac pariu că are și mod de noapte.

5. Samsung MX-ST50B de 240W 👈🖱️

Boxă Samsung pentru petreceri cu întreaga gașcă

Are putere mare și a fost concepută pentru cei dornici să facă multe petreceri cu o grupă mare de prieteni. Este și o reducere de 10% ce reducere prețul la aprox. 1080 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.