Coduri pentru categorii Netflix ascunse Software

Netflix a început să mărească preţurile abonamentelor sale încă de prin toamna anului trecut, însă modificările s-au făcut treptat, de la ţară la ţară. Era inevitabil să nu se întâmple acest lucru şi în România, iar de curând preţurile abonamentelor din ţara noastră au fost modificate astfel:

  • Pachetul Basic costă 9 euro (de la 8 euro);
  • Pachetul Standard costă 12 euro (de la 10 euro);
  • Pachetul Premium costă 15 euro (de la 12 euro).

Reprezentanţii Netflix România au declarat că: „Testăm categorii de preț ușor diferite pentru a înțelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preţ.”

Noile preţuri nu se vor aplica tuturor utilizatorilor. Se pare că pentru început doar conturile noi sau cele redeschise vor “beneficia” de noile tarife. Eu am intrat de curiozitate pe site să văd ce aş primi eu ca utilizator nou şi, surpriză, alte preţuri: 8 euro pentru pachetul Basic, 11 euro pentru cel Standard şi 14 euro pentru varianta Premium. Curios.

De menţionat că beneficiile oferite atât abonaţilor actuali, cât şi celor noi sunt aceleaşi, chiar dacă unii plătesc un preţ, iar alţii alt preţ (oare cât de corect este asta ?).

Sursa: stirileprotv.ro

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.