Smartphone

De câteva zile a venit şi primăvara (cel puţin calendaristic), anotimp la sfârşitul căruia OnePlus îşi va prezenta noul flagship pe 2019. Cel mai probabil acesta se va numi OnePlus 7 şi va fi anunţat împreună cu primul telefon 5G al companiei chineze.

Prin amabilitatea cunoscutului zvonac OnLeaks, avem parte de cele mai clare imagini şi chiar de o randare video la 360 de grade cu ceea ce se spune că va fi OnePlus 7. Acestea au fost făcute pe baza unor scheme CAD din fabrică +  informaţiile existente în acest moment, de aceea sunt şanse foarte mari ca în proporţie de 90 – 95% acesta să fie design-ul final.

Din imagini şi randarea video ni se confirmă următoarele aspecte:

  • cameră frontală integrată într-un mecanism tip periscop;
  • display FullView complet (fără niciun fel de senzori, difuzoare etc.);
  • cameră foto triplă poziţionată în stilul OnePlus 6T;
  • construcţie unibody sticlă + metal.

Acest mecanism tip periscop este acţionat automat, iar pentru mine motoraşul respectiv reprezintă un motiv în plus de îngrijorare pe partea de garanţie (aş fi preferat un mecanism slider pe bază de magneţi în stilul Xiaomi Mi Mix 3).

OnePlus 7 ar putea integra un ecran de 6.5 inci cu rezoluţie FullHD+, procesor Qualcomm Snapdragon 855 de tip octa-core, Adreno 640 GPU, minim 6 GB RAM, minim 128 GB spaţiu de stocare, baterie de 4150 mAh cu încărcare rapidă şi o grosime de 8.8 mm.

OnePlus 6T poate fi achiziţionat în continuare la preţuri ce pornesc de la 549 euro, iar prin utilizarea link-ului nostru de referral puteţi beneficia de o reducere de 20 euro la achiziția unui accesoriu alături de device.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.