Retelistica

Operatorul NextGen Communications a început să îşi informeze abonaţii că de la 1 ianuarie 2023 preţul abonamentelor va creşte cu 6 lei TVA inclus.

Iată cum arată notificarea trimisă către clienţi:

“Dragă abonat,

Dintotdeauna am încercat să susţinem un nivel cât mai avantajos al tarifelor practicate pentru serviciile oferite cu care te-am obişnuit – acest lucru a fost şi va rămâne o prioritate pentru noi! Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi pentru a putea să oferim abonaţilor noştri aceeaşi calitate a serviciilor dar şi pentru a putea face faţă provocărilor determinate de creşterea costurilor asociate cu furnizarea serviciilor, ne vedem nevoiţi să te informăm că începând cu luna ianuarie 2023 contractul tău se va modifica.

Valoarea cu care se ajustează este de 6 lei TVA inclus, această ajustare reflectând o parte din creşterea costurilor de furnizare a serviciilor. Te asigurăm că tarifele serviciilor de care beneficezi rămân în continuare foarte atractive, iar serviciile de care beneficiezi sunt la standarde calitative ridicate! Ne dorim să fii în continuare abonatul NextGen Communications însă, în cazul în care nu eşti de acord cu această modificare, ai dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri.

Denunţarea unilaterală a contractului se poate realiza prin notificare scrisă cu confirmare de primire trimisă la sediul NextGen Communications SRL din Calea Victoriei, nr. 35, et. 6, sector 1, Bucureşti. Apreciem loialitatea ta şi te asigurăm că vom găsi întotdeauna modalităţi de a-ţi oferi servicii de cea mai înalta calitate şi la cele mai avanajoase preţuri, motiv pentru care depunem eforturi pentru a fi în continuare cel mai bun furnizor de telecomunicaţii de pe piaţa locală, cu cea mai completă şi accesibilă ofertă de servicii.”

Nu este foarte clar ce abonamente vor avea preţul mărit cu 6 lei, NextGen Communications oferind în prezent abonamente pentru internet fix, televiziune şi telefonie fixă.

Conform informaţiilor existente pe site-ul oficial, NextGen Communications este deţinut în totalitate de Orange Romania Communications, are o reţea naţională în peste 30 de oraşe şi în peste 300 de localităţi rurale.

Sursa: media-max.ro