Opinie

Am mulţi prieteni care îmi cer sfatul atunci când îşi achiziţionează un smartphone, tabletă etc. De aceea, cunosc piaţa celor două gadget-uri destul de bine şi ştiu atunci când o ofertă este reală sau când un site nu merită luat în calcul din diferite motive.

Ei bine, în căutarea unor astfel de oferte, m-am oprit acum câteva zile pe site-ul online-tel.ro. Ştiu, nu vă zice nimic acest site. Dar l-am luat puţin la puricat pentru că practică o politică de preţ de invidiat şi vreau să vă împărtăşesc şi vouă ce am descoperit.

Am căutat diverse informaţii despre ei, am întrebat pe diferite forum-uri ce se ştie despre ei, iar cei care au luat contact cu ei au fost mulţumiţi. Mai mult chiar, pe site-ul compari.ro, online-tel.ro are o medie a calificativelor de  4,5 – 4,6 stele (dintr-un maxim de 5), iar 95,98% l-ar recomanda prietenilor.

online1

Aşa că am riscat şi am propus la doi prieteni să îşi achiziţioneze telefoanele de pe acest site deoarece aveau cele mai bune preţuri. Astfel, au achiziţionat un Samsung Galaxy S III la un preţ de 1.299 lei şi un Samsung Galaxy Note II la un preţ de 1.539 lei. Vreau să vă spun că în maxim 48 de ore telefoanele au fost livrate, sigilate, cu garanţie oficială Samsung (am verificat după IMEI la reprezentanţa lor), la un preţ incredibil. Se mai plăteşte în plus 20 de lei curierul (cel puţin în Bucureşti şi Giurgiu).

Acum au o nouă ofertă remarcabilă despre care vreau să vă informez. Mai exact, smartphone-ul LG NEXUS 5 (review) îl comercializează la un preț de 1.635 lei. Dacă sunteţi în căutarea unei oferte excelente, aceasta este poate mai bună decât tot ce aţi primit de Black Friday.

Smartphone

Google / LG Nexus 5

Ecran

True-HD IPS+ de 4.95 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, 445 ppi, protejat cu Corning Gorilla Glass 3

Procesor

Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 de tip quad-core la 2.3 GHz pe ARM Cortex-A15

Memorie

2 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare

GPU

Adreno 330

Sistem de operare

Android 4.4 KitKat

Conectivitate

 4G cu viteze în download de până la 100 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi direct, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS

Cameră foto și video

8 Megapixeli, autofocus, LED flash, OIS / Optical Image Stabilization, touch focus, detecție a feței, photo sphere, HDR, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli

Baterie

2300 mAh

Greutate

130 gr.

Grosime

8.6 mm

LG-Nexus-5-Gadget-141-630x420

Din ce am citit, acest site nu deţine un service propriu, iar în caz de probleme de funcţionare a telefoanelor, ei le trimit pur şi simplu la reprezentanţele locale. Poate nu recomandam acest magazin dacă nu mă convingeam personal de calitatea serviciilor oferite.

Dacă achiziţionează cineva LG NEXUS 5 de la ei, vă rog să ne împărtăşiţi experienţa privind colaborarea cu acest site.