Avem un scandal si ce facem cu el. Simplu, ar trebui sa il ignoram total si sa nu pierdem timpul pe tv uitandu-ne la Nikita, filmuletele alea si ce mai spune nu stiu ce vedeta de mana a 16 implicata in mod indirect in balamuc.

             Acum daca analizam nitel si logic ar fi o concluzie: nici Nikita si nici Cancan nu sunt cruce de inchinat. Nikita nu are nimic in cap, nu are talent si ar fi capabila sa vanda orice pentru un ban in plus. Cancan, deontologic, este un tabloid de 2 lei care nu poate sa sustina ca actioneaza ca la carte si aici vezi scandalul Tarky unde ar fi vrut sa il tarasca, in namol, pe Traistariu. Ce ma frapeaza este ca le convine sa arunce bani in stanga si dreapta pentru a face un nou subiect( se face totul pentru un tiraj ridicat si aici concurenta este acerba vezi scandalul cu milionul de euro intre Ringier si Adevarul). 

           Asa ca daca aveti timp uitati-va la un film bun, cititi o carte, gasiti o informatie pe net si nu mai bagati in seama toate prostiile autohtone aducatoare de rating, vanzare la chiosc si bani in buzunar.

Sursa foto Nikita: Stirile locale.ro

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.