O mare realizare a Romaniei – am reusit sa castigam un proces la Haga si acum avem  aproape 80 % din zona in cauza. Si ce daca as spune? Ati vazut ca deja zona respectiva era concesionata catre nu stiu ce firma din Canada. De ce am castigat? Veti spune pentru ca aveam dreptate. Eu as spune ca am castigat datorita si unui context international favorabil. Ganditi-va ca Ucraina tocmai ce a fost implicata intr-un scandal privind livrarea gazelor din Rusia spre Europa.

                    Mai era o problema – asta a fost in joc si nu insula propriu-zisa – aceea a impresionantelor resurse de subsol( gaze , petrol). Pai, prin Romania orice se rezolva imediat. Cei interesati dau un ban unde trebuie si se rezolva se da ditamai resursa pe nimic( vezi Rosia Montana unde statul roman ia 2%), a se citi nimic=comision sau comisioane. Asa ca nationalismul la o parte, nu am castigat nimic si din partea guvernantilor nostri nu cred ca vom auzi vreodata de masuri bune in interesul poporului. Oricum, nu am pretentia ca am spus ceva nou. Fiecare dintre voi cunoaste mult mai bine realitatile dambovitene.

Sursa foto: Wikipedia.org

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.