Foto si Video
Uite că am ocazia să mă joc cu un super aparat foto pe care l-am dorit de foarte mult timp. Modelul Coolpix P100 este la granița dintre aparatele foto compacte și cele de tip DSLR cu obiectiv atașabil. Are o sumă de caracteristici și mai jos vedeți o parte dintre ele:
– senzor CMOS de 10.3 Megapixeli;
– rezoluția maximă a fotografiei de 3648×2736 pixeli;
zoom optic 26x și digital 4x;
filmează full HD la 1080p;
– ecran rabatabil de 3 inch;
– usb și conector miniHDMI;
– 481 gr., baterie li-ion.
Pachetul de la eMAG conține și o borsetă precum și un card SD de 4 GB.
Mai multe în recenzia ce o voi scrie pe gadget.ro. Are o groază de opțiuni și abia peste câteva zile de utilizare continuă voi putea relata de fiecare în parte.
Cel mai important pentru mine este să se descurce în modul macro la fotografiile de produse. Este mai ușor decât spun cele 481 de grame.
Preț – 1.299 lei la eMAG și evoMAG. Grăbiți-vă că scrie stoc limitat – mai sunt trei bucăți.
Videoclipul este abia procesat și peste câteva minute va deveni și vizibil. :)
Video

Categorii: foto-videonikon
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.