Tablete

Njoy este un brand local sub care găsiți și tablete Android. Ultima lor tabletă anunțată dis-de-dimineață se numește Njoy Asura C700 și dorește a fi un device de tip best buy cu raport preț / specificații cât mai bun.

Specificații detaliate pentru Njoy Asura C700:

display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

procesor dual-core la 1 GHz, Mali-400 GPU, 1 GB RAM de tip DDR3, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, miniHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 2500 mAh, 300 gr. și 7.9 mm grosime.

Preț – 369 lei.

Declarație oficială:

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, a declarat: ”2014 este anul în care ne concentrăm pe divizia de tablete: am lansat deja un model 3G ce este comercializat exclusiv în magazinele partenerului nostru pentru care a fost dezvoltată, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din țară. Ne dorim să cucerim cât mai mult din piață și suntem convinși de calitatea și valoarea produselor noastre. Răspunsul clienților referitor la primele tablete Asura a fost foarte pozitiv și suntem siguri că 2014 va fi un an de succes pentru noi.

Specificațiile sunt interesante și asta până ajungi la capacitatea bateriei de 2500 mAh. Sunt conștient că la 369 lei trebuia să se facă un compromis, dar aș fi preferat să nu integreze camera foto de 2 Mgpx pe spate și 0.3 Mgpx în partea frontală și bateria tabletei să nu coboare sub 3500 mAh.

Sursa: Njoy.ro

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.