Notebook

Asesoft Distribution se numește Network One Distribution / NOD. Mizeză pe o creștere de 10% pentru portabilele Dell pe care le comercializează în țara noastră. Ei spun că ar fi o cerere mai mare din partea IMM-urilor și aic rezidă creșterea de 10 procente.

Ne aflăm acum la finalul ciclului de înlocuire a echipamentelor IT din companii, care durează în mod obişnuit trei ani, după ce ultimele achiziţii semnificative au fost făcute în 2008. Companiile vor face achiziţii importante anul acesta, atât în ceea ce priveşte infrastructura IT, cât şi dotarea angajaţilor cu tehnologii noi, pentru a creşte productivitatea”, a declarat Răzvan Ziemba, Directorul General Network One Distribution.

Au vândut aproximativ 100.000 de laptopuri Dell în 4 ani de activitate. Cele mai cerute au fost gamele Inspiron și XPS.

NOD este un partener strategic pentru Dell în Europa Centrală şi de Est, fapt care ne oferă oportunitatea de a oferi clienţilor noştri o gamă extensivă de laptopuri, adresate atât consumatorilor individuali, cât şi companiilor, dar şi o gamă completă de servere şi servicii post-vânzare. Ne consolidăm parteneriatul cu NOD printr-un eveniment de lansare a unor noi game de laptopuri Dell în România, eveniment prin care ne adresăm tuturor clienţilor noştri comuni”, a declarat David Spruyt, Dell Regional Director Distribution, CEE Region.

În perioada următoare vor fi aduse în România:

 – Dell Inspiron 15R și 15R Special Edition de 15 inch;

– Dell 17R și 17R Special Edition de 17 inch;

– Dell Vostro 3350, 3450, 3559, 3750;

– ultrabook-urile Dell XPS 14 și 15.

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.