Smartphone

O nouă generatie de aplicații de navigare pentru dispozitivele Android va fi disponibilă din această toamnă, anunță Navigon. Conform datelor preliminare, noua actualizare va face posibilă descărcarea anumitor regiuni pe device-ul fiecăruia după bunu-i plac(necesitând doar o conexiune Wi-Fi) iar aplicația Navigon FreshMap, ce va fi disponibilă contra-cost care va oferi utilizatorilor ei actualizări trimestriale pentru toată durata de viață a produsului, plătind doar o singură dată, o singură taxă.

Au simplificat interfața utilizatorului pentru o navigare ușoară de pe o pagină pe alta a meniului, care btw a devenit surprinzător de animat. Au fost adăugate evaluările Zagat ce transformă dispozitivul Android în ghiduri de călătorie detailate iar funcția cockpit (aka cabina de pilotaj) va afișa timpul real de conducere, fapt care va permite entuziaștilor să monitorizeze comportamentele de conducere. Fiecare cerere de update va fi personalizată sistemului de operare oferind fiecărui utilizator o experiență unică pe fiecare platformă. În plus va fi mai usor de rotit și de mărit imaginile în orice direcție când este în modul 3D iar punctele de interes vor putea fi adăugate instant traseului ales.

Aplicațiile premium de navigare Navigon vor fi disponibile în curând și pentru utilizatorii de Windows Phone 7. Aplicația va include multe caracteristici care au făcut din Navigon un adevărat succes în rândul Android și Iphone dar și caracteristici specifice precum identificarea la fel ca mergând pe jos a destinațiilor din jur, o opțiune de a selecta informații despre adresă direct din lista de contacte a telefonului și posibilitatea de a salva o adresă preferată sau adresa de acasă ca scurtărură pe ecran.

Sursa: TalkAndroid.com