Apple

Aflând că zilele miliardarului de la Apple sunt numărate, Abdulfattah John Jandali tatăl biologic al lui Steve Jobs așteaptă un telefon de la acesta. El susține că deși ar vrea tare mult să-l cunoască până nu e prea târziu refuză să-l sune pentru a nu se interpreta că dorește averea fostului CEO al Apple.

Abdulfattah John Jandali, omul care cu mulți ani în urmă l-a dus pe pruncul Steve Jobs la orfelinat vrea acum să-l cunoască. Starea de sănătate a fostului șef al Apple îl face pe tatăl acestuia să aștepte cu nerăbdare apelul fiului său înainte de a fi prea târziu. “Trăiesc cu speranța ca, înainte de a fi prea târziu, mă va căuta, căci chiar și dacă vom bea o singura dată o cafea împreună asta mă va face un om foarte fericit”  a declar Abdulfattah.

Povestea începe cu peste 50 de ani în urmă când Abdulfattah John Jandali, un imigrant sirian s-a îndrăgostit de Joanne Simpson, cea care avea să-i dea naștere lui Steve. Pentru că tânăra a avut mari problem din partea tatălui, l-a dus pe băiețel la un orfelinat. Dar tatăl acesteaia a murit la câteva luni, iar s-a reîntoars la iubitul ei, Addulfattah. Au hotărât să meargă la orfelinat să-și aducă acasă băiețelul. Era însă prea târziu. Steve fusese deja adoptat de o altă familie.

Acum, după 50 de ani, Abdulfattah a dorit să-și cunoască mai bine fiul. I-a trimis câteva mailuri la care nu a primit niciun răspuns. “Poate să pară ciudat, dar tot nu sunt pregătit, oricare dintre noi am fi pe patul de moarte, să pun mâna pe telefon și să-l sun. Steve va trebui sa faca asta, mândria mea siriană nu vrea ca el să creadă în nici un caz că umblu după averea lui”, a spus bărbatul.

sursa: nypost.com