Arhiva-Telecomunicatii

Se pare că există o mică luptă în domeniu între Orange şi Vodafone – în beneficiul consumatorului era dacă şi Cosmote intra mai puternic în horă. Să vedem despre ce este vorba:

Denumire Trafic de internet Cost lunar cu abonament pe 12 luni Cost lunar fără abonament
Internet pe mobil 50 MB 50 MB 1.5 euro 2 euro
Internet pe mobil 250 MB 250 MB 3 euro 4 euro
Internet pe mobil 500 MB 500 MB 5.5 euro 7 euro
Internet pe mobil 1 GB 1 GB 9 euro 12 euro

Utilizez un LG Optimus One P500 în combinaţie cu 500 de MB trafic de internet şi de multe ori am ajuns să consum foarte repede această valoare pe care comunicatul de presă al Vodafone îl dedică celor ce utilizează intens. Din păcate intens înseamnă twitter, browsing şi cam atât. Dacă vă încumetaţi să accesaţi conţinut video – în speţă YouTube o să vedeţi că se duc 500 MB în mai puţin de o oră. Probabil că pe viitor migrez pe 1 GB. Mă gândesc cât trafic de internet produce Samsung Galaxy S II sau restul de telefoane care joacă în liga de top ca performanţe.

Sursa

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.