Smartphone

Urmează a fi lansate pe 10 octombrie. Inițial, trebuia ca lansarea să aibă loc pe 9.09, dar au fost ceva probleme cu tabletele și ultimele update-uri de firmware. 10.10 este data indicată de către UTOK.com. În spatele acestui brand se află Skin, importator pe plan local al Toshiba, Nikon, AOC, Acer etc. Mă rog, au rebranduit compania în RESTART ca să nu mai fie legătură directă cu Skin.

Informația este confidențială și vine de la un colaborator al lor. Au testat deja numeroase telefoane și tablete cu Android. Ar fi vorba de un portofoliu mare de device-uri: tablete de 7, 8 și 10.1 inch, telefoane dual-core și quad-core pe 3.5, 4, 4.3, 4.5, 4.7 și 5 inch. Ultimul smartphone ar dispune de CPU quad-core, display de 5 inch și Android 4.2.2 Jelly Bean, cameră de 12 sau 13 Megapixeli.

Mai multe detalii în zilele următoare.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.