Smartphone

Programele de loializare sunt întâlnite în cazul celor care folosesc un abonament la un operator local, dar acum Vodafone iese în față cu un astfel de serviciu și pentru cei care dețin cartele preplătite.

Declarație oficială:

In premiera pentru piata romaneasca, am lansat un program special de beneficii, oferind utilizatorilor Cartelei Vodafone bonusuri suplimentare la reincarcare inca din prima zi, alaturi de beneficii speciale, in functie de vechimea in retea. Programul nostru aduce clientilor Cartelei Vodafone o serie de avantaje, constand in minute gratuite, trafic de date sau accesul la preturi speciale pentru smartphone-uri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Prima condiție ar fi înscrierea în programul Vodafone pentru Tine la Cartelă printr-un SMS cu textul DA la 2789. Cei care folosesc o cartelă Vodafone de peste trei ani de zile au posibilitatea ca în fiecare lună să aleagă o duminică în care să vorbească nelimitat în rețea.

Sunt și telefoane oferite la costuri promoționale:

1. Samsung E1200 – 15 euro;

2. Nokia 100 – 25 euro;

3. Vodafone Smart Mini – 69 euro cu opțiunea Nelimitat 6 gratuită în primele trei luni;

Bonusurile din programul de loializare pentru cartele preplătite:

program-loializare-cartela-preplatitat-Vodafone

Categorii: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.