Sony Bravia Televizoare

Sony începe puternic noul an și lansează o nouă serie de televizoare. Nu mai puțin de 12 modele 4K și 16 variante cu rezoluție FullHD au fost anunțate în gama Sony Bravia.

Prin noul procesor X1 pentru conținut 4K, televizoarele din noua serie Sony Bravia promit o claritate îmbunătățită și un zgomot de imagine redus. Modelele X94C și X93C dispun de tehnologia High-Resolution Audio, prin care pot fi redate înregistrările audio cu o calitate mai bună decât cea întâlnită pe un CD.

Majoritatea TV-urilor din noua gamă Sony Bravia integrază platforma Android TV. Aceasta va permite explorarea unei game variate de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații, funcția de căutare și multe altele.

Toate aceste tehnologii vin cu un design nou, prin care noua serie Bravia reușește să ofere cel mai subțire televizor 4K. Modelul X90C, ce adoptă design-ul “Floating Style”, măsoară în cea mai îngustă parte doar 4.9 mm.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015.

Mai jos găsiți principalele specificații ale noii serii de la Sony grupate în două tabele. Primul este pentru televizoarele 4K, iar al doilea le prezintă pe cele FullHD.

Sony Bravia 4K

În tabelul de mai sus sunt trecute specificațiile pentru noile televizoare Sony Bravia 4K

Sony Bravia FullHD

Acest al doilea tabel reunește caracteristicile pentru TV-urile FullHD din gama nouă Sony Bravia