Smartphone

Cred că este primul telefon lansat de către HMD Global și importat de către Orange. De aici și o mică speranță că la un moment dat vom vedea smartphone-urile Nokia și în portofoliul operatorilor de telecomunicații. 

Nokia 150 costă 29 euro / aprox. 131 lei și este perfect pentru ce-și doresc un telefon secundar, pentru persoanele ce nu se pot adapta la display-ul tactil sau, pur și simplu, nu vor să facă asta, pentru cei ce pun accent pe autonomie și simplitate maximă în relația cu telefonul mobil.

Câteva din specificațiile lui Nokia 150: display de 2.4 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB, cameră de 0.3 Megapixeli cu LED flash, baterie de 1020 mAh, 81 gr. și 13.5 mm grosime.

Sunt client pentru Nokia 150, îl cumpăr pentru bunicul meu ce la 86 de ani nu se mai poate adapta la un smartphone.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.