Telefoane Mobile

Cred că este primul telefon lansat de către HMD Global și importat de către Orange. De aici și o mică speranță că la un moment dat vom vedea smartphone-urile Nokia și în portofoliul operatorilor de telecomunicații. 

Nokia 150 costă 29 euro / aprox. 131 lei și este perfect pentru ce-și doresc un telefon secundar, pentru persoanele ce nu se pot adapta la display-ul tactil sau, pur și simplu, nu vor să facă asta, pentru cei ce pun accent pe autonomie și simplitate maximă în relația cu telefonul mobil.

Câteva din specificațiile lui Nokia 150: display de 2.4 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB, cameră de 0.3 Megapixeli cu LED flash, baterie de 1020 mAh, 81 gr. și 13.5 mm grosime.

Sunt client pentru Nokia 150, îl cumpăr pentru bunicul meu ce la 86 de ani nu se mai poate adapta la un smartphone.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.