Smartphone

Am intrat în secțiunea de telefoane mobile a Digi România și l-am găsit listat doar pe…, Nokia 7 Plus. Presupun că este un bug și vor rezolva în clipele următoare. 

Nokia 7 Plus – 1799 lei cu orice abonament din portofoliul operatorului autohton de telefonie mobilă. Presupun că este adus și prin sistemul de rate (intern, dar și prin cel dezvoltat alături de ING).

Toate impresiile formate de Nokia 7 Plus le găsiți în recenzia noastră.

Este un smartphone de tip best-buy, cu display de bună calitate, cu rezultate bune spre foarte bune la nivel de cameră foto și video, autonomie ridicată etc.

Cred că avem și primul Nokia din oferta Digi Mobil. Nu-mi amintesc un alt smartphone al HMD Global care să fi ajuns în magazinul online al RCS-RDS. L-am găsit la un moment dat pe Nokia 3310 în ediția cu 3G pe partea de conectivitate, dar îl putem considera feature phone.

7 Plus ar putea fi un test pentru Digi Mobil & Nokia, iar după aceea să vedem listată o suită de terminale.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.