Software

HMD Global rămâne unul dintre cei mai serioşi producători când vine vorba de update-uri software şi continuă să actualizeze telefon după telefon. Utilizatorii smartphone-urilor Nokia 7 şi Nokia 6 (2018) s-au trezit sau se vor trezi în următoarele ore cu notificări legate de trecerea la cea mai nouă iteraţie Android.

Dacă pentru Nokia 7 update-ul este unul normal, foarte mulţi specialişti se întreabă de ce Nokia 6 (2018) nu a venit direct din fabrică cu Android 8.0 Oreo în condiţiile în care a fost prezentat oficial în urmă cu mai puţin de două săptămâni. Unele voci susţin că mai mulţi producători chinezi lansează device-uri cu Android 7.1 Nougat pentru a evita să ofere suport pentru Project Treble de la Google. Să fie oare şi cazul finlandezilor ?

Cele două device-uri mid-range vor fi disponibile oficial şi în Europa după MWC Barcelona 2018, iar preţurile vor fi destul de echilibrate: de la 250 euro pentru Nokia 6 (2018) şi de la 320 euro pentru Nokia 7.

Sursa: androidpolice.com

Categorii: nokia

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.