Smartphone

Nokia 9 PureView urmează a fi prezentat în cadrul MWC Barcelona 2019. Mai sunt doar câteva zile până aflăm detaliile oficiale, iar ultimul set de imagini pare desprins direct din kitul de presă. 

Informațiile vehiculate în trecut sunt confirmate din nou. Nokia 9 PureView adoptă ecran convențional, fără notch în partea superioară. Nu aș spune că iese în evidență în ce privește raportul display / corp.

Nu are jack de 3.5 mm, politică prezentă și la Nokia 8 Sirocco. Face parte din programul Android One și cu siguranță va face pasul spre următoarea versiune software majoră.

Cu această ocazie se observă și faptul că integrează un cititor de amprentă în ecran. Sunt curios să descopăr setup-ul din spatele camerei principale cu 5 senzori. Titlul PureView sper să nu fie doar o strategie de marketing.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.