Retelistica

Astăzi au venit comunicatele de la Orange și Telekom și putem discuta cu informațiile financiare pe masă pentru cele 4 companii din țara noastră.

Avem articole dedicate pentru Digi Commnications și Vodafone.

Digi Communications a reușit să închidă 2018 cu venituri de peste 1 miliard euro, EBITDA de 324.6 milioane euro. Digi, Orange și Vodafone au fost pe profit, iar Telekom în pierdere.

Trebuie ținut cont de faptul că la Digi Communications sunt informații valide pentru activitățile desfășurate în România, Ungaria, Spania și Italia. Sunt câteva steluțe ce încearcă să explice situația.

Orange are rezultate financiare serioase, dar cred că și-ar fi dorit pe piața de internet fix să fie ceva mai bine reprezentați. Telekom are mai multe scăderi de la cifră de afaceri, număr clienți, profit etc. Aștept să vedem ce se întâmplă, ce schimbări vor aduce în 2019 ca să schimbe acest trend.

Vodafone bate puțin pasul pe loc și așteaptă cu nerăbdare să integreze divizia locală a UPC astfel încât să devină jucător de seamă pe servicii convergente.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.