Symbian

Este o veste bună pentru cei care dețin un Nokia N8, E7, E6, X7, C6-01, Oro, C7. Nokia Belle pentru Nokia 500 va fi lansat în următoarele săptămâni. Aveam un astfel de telefon și din păcate nu ajung a instala Belle ca să văd ce schimbări aduce. Am văzut Nokia Belle pe Nokia 701.

Numărul ecranelor ce pot fi personalizate crește de la trei, la șase. Widegt-urile sunt de dimensiuni mai generoase, structura meniu-urilor a fost simplificată. Nokia Belle aduce o bară de notificări de tip Android style. Sunt integrate și aplicații Microsoft gratuite: Lync, OneNote.

Instalarea Nokia Belle necesită conectarea terminalului mobil la un PC. Utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată pe PC cea mai nouă versiune a Nokia Suite (3.3 sau mai recentă) şi apoi să conecteze telefonul la computerul personal cu ajutorul unui cablu USB. Tutorialul pas cu pas pentru descărcarea actualizării poate fi urmărit aici.

Sistemul de operare Nokia Belle aduce îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte aspectul, performanţa şi experienţa de utilizare”. Nokia Belle va transforma atât de mult această experienţă, încât utilizatorii vor avea sentimentul că folosesc un nou telefon”, a declarat Marcus Störkel, General Manager Nokia România şi Ungaria.

Comunicat de presă

 

Categorii: symbian

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.