Diverse

HMD Global este conştientă de potenţialul uriaş pe care îl are Nokia la nivel mondial şi investeşte puternic în parteneriate pentru a putea beneficia de patente, brevete şi noi tehnologii. Dacă în urmă cu câteva zile vă scriam de colaborarea pe care o vor avea cu Xiaomi (care se dovedeşte a fi una foarte complexă), iată că următoarea companie pe listă este ZEISS, fosta Carl Zeiss (în 2013 a trecut printr-un rebranding).

Dacă pentru HMD Global acest parteneriat este unul nou, pentru brandul Nokia colaborarea cu vechiul Carl Zeiss a însemnat succese extraordinare. În urmă cu ceva ani Nokia şi Carl Zeiss erau sinonime cu excelenţa în arta fotografică pe telefoane mobile. Dacă Nokia 808 Pureview şi Nokia Lumia 1020 sunt exemple mai recente, nu cred că există cititor al acestui site care să nu fi auzit vreodată de celebrul Nokia N95, unul dintre ultimele succese ale companiei finlandeze.

ZEISS deţine patente şi brevete importante în domeniul fotografiei, de aceea cred că viitorul flagship Nokia va integra o cameră foto ce va impresiona.

Sursa: nokiapoweruser.com

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.