Smartphone

Nokia Lumia 610 debutează oficial de astăzi și în țara noastră. Pentru prima dată a fost vândut în țările din sudul Asiei. După câteva săptămâni poate fi achiziționat și în România. L-am văzut la Mobile Marketing Conference 2012 și acum a sosit pentru un review pe gadget.ro. 

Am primit varianta albă. Este un smartphone care se adresează tinerilor și care pe alb arată foarte bine. Capacul bateriei aș zice că este identic cu cel de la Lumia 710. S-a scris mult în ultimele zile despre Lumia 610 și asta pentru că nu mai primește suport aplicația Skype pentru el, nu rulează Angry Birds și nici Tango – un fel de Skype. Asta pentru că are un procesor de 800 MHz și 256 MB RAM.

Vă recomand să vedeți telefonul într-un magazin care-l oferă pentru butonat. O să vedeți că se mișcă impecabil prin meniu, nu sesizezi nicio diferență față de alte telefoane cu Windows Phone. Browserul încarcă paginile web rapid. Mai multe detalii vor veni în review-ul detaliat pe  care-l vom publica în zilele următoare.

Să vedem ce oferă Nokia Lumia 610 ca și hardware:

– TFT capacitiv de 3.7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli protejat de Corning Gorilla Glass;

– procesor single core la 800 MHz, 256 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare;

– Windows Phone 7.5 Mango;

– 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră de 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, detectare a feței, filmează VGA cu 30 fps, fără cameră frontală;

– baterie de 1.300 mAh, 131 gr. și 12 mm grosime.

Prețurile pentru Nokia Lumia 610 în România și vă spun că ar trebui să mai așteptați câteva zile. Sunt sigur că prețurile se vor mai așeza. Acestea sunt afișate dinainte de anunțul făcut de Nokia privind disponibilitatea și telefoanele nu cred că veneau pe calea oficială ci importate din alte surse.

Quickmobile.ro – 949 lei;

evoMAG.ro – 1.027 lei

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.