Smartphone

Nokia Lumia 630 a ajuns pe blogurile și site-urile de tehnologie cu câteva săptămâni înainte de lansarea comercială ce ar urma să fie efectuată prin aprilie 2014. Nokia are un eveniment pregătit pentru 19 aprilie. Acolo ar urma să vedem mai multe telefoane cu Windows Phone 8 (Lumia 930, o versiune de Lumia Icon pentru piața europeană și duetul Lumia 630 / 635).

Nokia Lumia 630 ar fi și primul smartphone dual-sim cu Windows Phone 8. Suportul pentru dual-sim urmează a fi posibil la Windows Phone 8.1. Nokia Lumia 635 ar integra conectivitate 4G.

Alte specificații vehiculate pentru Nokia Lumia 630: display de 4.3 inch și rezoluție 480×800 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.7 GHz, 1 GB RAM, cameră de 8 Megapixeli fără LED flash. Și asta în contextul în care Nokia Lumia 620 dispunea de LED flash.

Informațiile trebuiesc tratate cu o mare doză de scepticism și toate datele le vom avea în săptămânile următoare.

Sursa: Evleaks

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.