Tablete

HP a lansat o tabletă cu Android 4.2.2 Jelly Bean și preț de 170 dolari. Denumirea completă este HP 8 1401. Include un display de 7.85 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli.

Include un procesor Allwinner A31s Tegra 3 quad-core, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB, 25 GB de stocare în cloud prin intermediul Box pe o durată nelimitată. Camera principală este de 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria ar oferi o autonomie de până la 7h. Pe partea de conectivitate dispune de Wi-Fi în standardele b/g/n, fără bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm. Tableta a fost anunțată în SUA și nu am nicio informație legată de un eventual debut pe plan local.

Mai sunt și alte tablete de 7.85 inch, dar cu specificații mai slabe. HP a ales Tegra 3 în locul vreunui procesor Allwinner, Rockchip sau MediaTek.

Mulțumesc lui Marius pentru precizare.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: tablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.