Telefoane Mobile

Nokia Lumia 530 a dezamăgit, iar mai multe detalii găsiți în articolul dedicat. Din multe puncte de vedere îl consider a fi în spatele lui Lumia 520. Totuși, divizia de telefoane mobile a Microsoft lucrează la alte telefoane ce doresc să atragă prin specificațiile încorporate la un preț rezonabil.

Nokia Lumia 730 deja a intrat la bursa zvonurilor pe site-urile tech din dot com. O primă imagine cu spatele lui Lumia 730 ne duce cu gândul la designul lui Nokia Lumia 800 / Nokia N9, linii drepte, carcasă din policarbonat.

Lumia 730 ar integra un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, baterie de 2000 mAh, cameră principală de 8 Megapixeli cu optică Zeiss, cameră frontală de 5 Megapixeli pentru cei interesați de fotografiile de tip selfie.

Rulează Windows Phone 8.1 și adoptă butoanele de tip touch direct pe display, în stilul lui Nokia Lumia 630. Mai multe detalii legate de Nokia Lumia 730 ar trebui să sosească oficial până la sfârșitul lui august 2014.

Sursa: NokiaPowerUser.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.