Smartphone

Pe lângă Nokia Lumia 920 a fost prezentat și Lumia 820 care nu merge pe linia de design N9, Lumia 800, 900 și 920. În primul rând că aici colțurile smartphone-ului sunt rotunjite, iar capacul din spate este de tip unibody și se desface, există mai multe variante de culoare care schimbă ușor aspectul general al telefonului.

Lumia 820 aduce un display AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli și Nokia ClearBlack – exact ca și Lumia 900 stă la capitolul ecran.

Urmează un procesor Qualcomm dual-core Snapdragon S4 la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și 7 GB în SkyDrive, slot pentru microSD de până la 32 GB, Windows Phone 8. Conectivitate asigurată de 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, bluetooth, GPS.

Camera foto este de 8 Megapixeli, frontală de 0.3 Megapixeli. Senzorul principal de 8 Megapixeli este însoțit de dublu LED flash, autofocus.

Cântărește 160 de gr., 9.9 mm grosime și bateria sa aduce 1650 mAh. Observați că și acest smartphone poziționat în clasa de mijloc integrează un procesor dual-core, diferența față de Lumia 920 fiind dată de design, display, baterie și camera foto cu senzor distinct. În rest sunt similare.

 Sursa: Nokia.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.