Smartphone

În urmă cu câteva minute a avut loc Nokia World în New York. Pe scenă au urcat Stephen Elop – CEO Nokia, dar și Steve Ballmer la final, din poziția de CEO al Microsoft. Stiți parteneriatul strategic dintre Nokia și Microsoft în ce privește telefoanele cu Windows Phone. Totul a început în februarie 2011.

Smartphone-ul de top al Nokia cu Windows Phone 8 din acest final de an 2012 va fi Lumia 920. Avem de-a face cu un smartphone de 4.5 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, Windows Phone 8.

Conectivitatea aduce elementele de bază: 3G, Wi-Fi în standardele a/b/g/n, bluetooth 3.1, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS.

Camera foto dispune de tehnologia PureView, un senzor de 8.7 Megapixeli care filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1 Megapixel. Bateria sa aduce 2000 mAh, 185 gr. și 10.7 mm grosime.

Nu s-au oferit detalii legate de preț și disponibilitatea, dar bănuiesc că vom primi un comunicat de presă de la Nokia România cu mai multe detalii în acest sens. Zvonurile în cazul lui Nokia Lumia 920 se confirmă.

Și un clip video de prezentare:

Sursa: Nokia.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.