Nokia

Nokia Lumia 920 a intrat în lumea Minecraft într-un mod foarte original și creativ. Smartphone-ul a fost creat de jucătorul numit Gokuroyu pe o perioadă de 14 zile, având în componență 370.000 de blocuri. Gokuroyu nu a realizat doar design-ul terminalului cu Windows Phone, ci și interiorul – camera foto, spațiul de stocare, Xbox Music și alte componente.

Atunci când a fost întrebat de ce a ales Nokia Lumia 920 pentru acest proiect, Gokuroyu a răspuns:

„Am fost impresionat de cât de bine arată, cât de grozav o să fie Windows Phone 8 și cât de multe lucruri a pus Nokia în acest telefon (precum incredibila cameră foto PureView). Să spunem că a fost dragoste la prima vedere. Mă jucam într-o noapte Minecraft și mi-a venit o întrebare în minte – ce ar fi să construiesc un Nokia Lumia 920 în Minecraft?”

Gokuroyu este un utilizator al telefoanelor de Nokia de câțiva ani, în momentul de față având un Nokia 5800XM, dar susține că își va cumpăra un Lumia 920 de îndată ce va avea banii suficienți.

Puteți viziona clipul cu Lumia 920 în Minecraft, mai jos:

Sursă: Conversations Nokia

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.