Jocuri si Aplicatii

Call of Duty: Black Ops II este un first-person shooter realizat de Treyarch. Acesta a debutat astăzi pentru Playstation 3, Xbox 360 și PC. Black Ops II este al nouălea joc al seriei Call of Duty.

În ultimii ani, fiecare joc Call of Duty a stabilit un nou record de vânzări. Anul trecut, Modern Warfare 3 a generat mai mult de $400 milioane în primele 24 de ore de disponibilitate în magazine. Black of Duty: Black Ops a generat $360 milioane în prima zi iar Modern Warfare 2 $310 milioane.

Cifrele sunt impresionante și potrivit acestei traiectorii, ne așteptăm ca popularitatea și vânzările pentru Black Ops II să stabilească noi recorduri. Pentru a întări această ipoteză, Amazon a anunțat ieri că Black Ops II a devenit cel mai pre-comandat joc de pe site. Totodată, site-ul IGN a realizat un sondaj de opinie potrivit căruia 26% dintre respondenți (10.000) au susținut că plănuiesc să lipsească de la școală sau lucru pentru a juca Black Ops II.

Acțiunea din Black Ops II are loc în anul 2025 și centrează un Război Rece al secolului XXI. Trailer-ul reintroduce unul dintre principalele caractere ale Black Ops – sergentul Frank Woods. Mașinăriile vor fi elementele esențiale ale zonei de luptă.

Jocul poate fi cumpărat la prețul de $59.99 de pe site-ul Amazon și la prețul de 249,90 pentru Xbox și PS3 și 199,90 lei pentru PC, de pe site-ul Altex. Ce părere aveți?