Smartphone

Orange Smartphone Tester este un program al operatorului telecom local prin care se oferă telefoane la test, în avanpremieră. Până acum au fost oferite HTC Windows Phone 8X și BlackBerry Z10.

Nokia Lumia 925 a intrat în acest program. S-ar putea să-l primim la review în perioada următoare, dar alt aspect este mai important. Cel mai probabil, în scurt timp, Nokia Lumia 925 va fi listat în magazinul online al Orange.

Despre Nokia Lumia 925: 

– display AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli și 332 ppi, protejat cu Corning Gorilla Glass 2;

– procesor Qualcomm MSM8960 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Windows Phone 8;

– LTE, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, A-GPS și GLONASS;

– cameră de 8.7 Megapixeli, lentile Carl Zeiss, stabilizare optică de imagine, autofocus, dual-LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 139 gr. și 8.5 mm grosime.

Revin cu un update în ce privește prețul de comercializare fără semnarea unui contract și în combinație cu abonamentele Orange.

Nokia-Lumia-925-Orange

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.