Smartphone

Nokia are un eveniment dedicat în cadrul MWC 2014. Sunt tot felul de informații care circulă în ultima vreme pe blogurile și site-urile tech internațioanle. Printre discuțiile legatede Nokia X sau Nokia Normandy / primul Nokia cu Android apar și alte telefoane cu Windows Phone 8 pe care compania finlandeză le-ar avea în pregătire.

Nokia Lumia Icon este unul dintre ele și un document intern al unei operator telecom din SUA oferă câteva detalii legate de acest smartphone cu Windows Phone 8 GDDR3. Ar fi vorba de un display de 5 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2 GHz, 2 GB RAM, baterie de 2510 mAh.

Ar fi în esență un Nokia Lumia 1520 cu display de 5 inch vs 6 inch la phabletul finlandez. Mai multe detalii în zilele următoare.

Sursa: WPcentral.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.