Telefoane Mobile

Nokia are un eveniment dedicat în cadrul MWC 2014. Sunt tot felul de informații care circulă în ultima vreme pe blogurile și site-urile tech internațioanle. Printre discuțiile legatede Nokia X sau Nokia Normandy / primul Nokia cu Android apar și alte telefoane cu Windows Phone 8 pe care compania finlandeză le-ar avea în pregătire.

Nokia Lumia Icon este unul dintre ele și un document intern al unei operator telecom din SUA oferă câteva detalii legate de acest smartphone cu Windows Phone 8 GDDR3. Ar fi vorba de un display de 5 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2 GHz, 2 GB RAM, baterie de 2510 mAh.

Ar fi în esență un Nokia Lumia 1520 cu display de 5 inch vs 6 inch la phabletul finlandez. Mai multe detalii în zilele următoare.

Sursa: WPcentral.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.