Nokia

Este o veste ce poate fi considerată încurajatoare pentru Nokia. N9 a stârnit un val de entuziasm și s-ar putea să fie un hit de vânzări pentru compania finlandeză, deși bănuiesc că nici nu s-au aruncat într-o producție de masă. Spre exemplu modelul de 64 GB disponibil la precomandă la magazinul oficial din Finlanda s-a epuizat în trei zile, iar cel de 16 GB urmează în viitorul apropiat să devină indisponibil pentru o perioadă de timp.

Detalii și primele mele impresii legate de Nokia N9 le găsiți aici.

Acum am pentru recenzie un Nokia E6 și aștept cu mare interes un N9. Presupun de pe acum că are o cameră foto de 8 Megapixeli ce va impune noi standarde, iar interfața cu swipe va fi de efect.

Sursa: Nokia Aani

 

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.