Smartphone

Pe contul de twitter al Nokia România este anunțată o sesiune de hands-on cu Nokia N9 în cadrul Orange Concept Store de mâine, de la ora 19.00. Se organizează și o tombolă prin care unul dintre cei prezenți va câștiga un telefon N9. Legat de telefon vă recomandăm recenzia făcută în urmă cu câteva zile – aici.

Trag concluzia că-l vom vedea în viitorul apropiat în oferta operatorului de telefonie portocaliu. Știu că și Vodafone se pregătește să-l aducă și revin cu o comparație de oferte.

Nokia N9 este cel mai bun smartphone din portofoliul Nokia, în țara noastră. Uimește prin hardware-ul integrat, designul reușit, camera foto ce face fotografii de calitate beneficiind de optică Carl Zeiss și senzor de 8 Megapixeli. MeeGo cu interfața bazată pe swipe place. Lipsesc aplicațiile care să aducă o experiență completă.

V-ați cumpăra un N9?

Sursa: Nokia România

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.