Foto si Video

Primul monitor LED din această gamă a fost BenQ XL2410T pe care vi l-am prezentat în urmă cu câteva luni – aici și monitoare pentru jocurile RTS am scris despre ele – aici. XL2420T și TX sunt destinate pe gaming, dar pe FPS în genul Counter Strike.

Apropo, FPS derivă din First Person Shooter. Au colaborat cu persoane considerate legende în jocul de Counter Strike: Tommy Ingemarsson, Emil Christensen, Abdisamad Mohamed, Michael Korduner și Christer Eriksson. Timpul de răspuns este de doar 2 ms și rata de refresh a urcat la 120 Hz.

Experiența de gaming se anunță a fi de calitate. Am observat că au acel pivot ce mi se pare genial oferind posibilitatea de a fi reglat exact cum îți dorești. Are și un mâner încorporat.

Monitor BenQ

Date tehnice

XL2420T

XL2420TX

Display

24 inch wide

LED/ TN

Idem

Luminozitate

350 cd/ metru pătrat

Idem

Contrast

1000:1

Idem

Rata de refresh

120 Hz

Idem

Contrast dinamic

12 milioane : 1

Idem

Rezoluția maximă

1920×1080 pixeli

Idem

Timp de răspuns

2 ms

Idem

Conectivitate

D-sub, DVI-DL, 2 porturi HDMi, jack de 3.5 mm

Se adaugă 3D IR embedded emitter, NVIDIA Vision 3D KIT

Consum de energie

24 W

Idem

Mod RTS/ FPS

Da/ Da

Idem

Dimensiuni

H x D x D

516 x 571 x 149

Idem

Greutate

6.1 kg

Idem

Preț

Îl vreau la test. :)

Categorii: foto-video

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.