Notebook

Samsung este cunoscut ca unul din producătorii care își “împachetează” foarte elegant produsele comercializate. Bineînțeles că nu putea să facă excepție gama de notebook-uri unde putem spune fără rezerve că se bate cu cei mai buni când vorbim despre design și calitatea materialelor utilizate în construcția acestor portabile care ne fac viata mai ușoară când vine vorba de muncă și mai frumoasă când vorbim de distracție.

Modelul care face obiectul acestui review Samsung NP-RF510E este un notebook multimedia cu ecran de 15 inch din gama high end care, din punct de vedere al aspectului, este greu de descris. Este…elegant din orice punct am privi, materialele sunt foarte plăcute la atingere și de o calitate vizibil peste media portabilelor prezente în piața noastră mică și aglomerată. Toate finisajele au fost cu alese cu gust iar îmbinarea acestora a condus la un tot unitar foarte plăcut privirii și robust în același timp.

Ne pricepem destul de bine în a “găsi nod în papură” dar RF510E ne-a făcut munca destul de grea. Chiar și la capitolul ergonomie stă foarte bine, zona de odihnă a palmelor este foarte generoasă iar finisajul de aluminiu îi conferă aspect plăcut și confort sporit la utilizare intensă.

Notebookreview.ro a testat amănunțit modelul Samsung NP-RF510E, un notebook multimedia puternic, nou venit în gama de produse Samsung. În review găsiți fotografii relevante și teste foarte interesante.

Categorii: notebooksamsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.