Acer și NVIDIA organizează competiția „Notebook Warriors” între patru publicații tech din țara noastră și audiența pasionată de jocurile pe laptop sau PC. 

Concursul menționat este organizat în parteneriat de către Acer și NVIDIA. Urmează a avea loc pe 21 aprilie, în București, de la 19 – 22.00. Gadget.ro este printre publicațiile tech selecționate să-și aducă un cititor la această competiție. Locația o voi furniza câștigătorului.

Regulile concursului:

  1. Perioada de desfășurare – 14 – 19 aprilie;
  2. Jocul la care trebuie să vă pricepeți cât mai bine: Call of Duty: Black Ops III. Recunosc că mă antrenez intens spre a mă comporta cât mai decent pe 21 aprilie.
  3. Postați un comentariu la acest articol în care să răspundeți la întrebările:
  • Cum se cheamă seria de produse de gaming de la Acer?
  • Care este cea mai puternica placă grafică NVIDIA din seria GeForce GTX?

Câștigătorul îl aleg prin tragere la sorți pe 20 aprilie.

Premiile competiției:

Locul 1: căști de gaming Acer + mouse de gaming Acer + 1 joc de pe Steam* + tricou NVIDIA

Locul 2: căști de gaming Acer + 1 joc de pe Steam* + tricou NVIDIA

Locul 3: 2 jocuri de pe Steam* + tricou NVIDIA

Locul 4: 2 jocuri de pe Steam* + tricou NVIDIA

* în limita a 60 €/joc

Vă aștept alături de noi! Mult succes!

Update 1: Am făcut tragerea la sorți. Câștigător a ieșit nr. 41 – Narcis-Gabriel Murguleț, iar variantele de rezervă sunt nr. 45 – Dacian și nr. 30 – Gabriela M. 

Update 2: A trebuit să fac o alegere suplimentară – Liviu Tănase merge alături de mine în competiția Notebook Warriors, powered by Acer & NVIDIA. 

Mai multe detalii în materialul video:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.