Smartphone

Ştim deja de ceva timp că Nothing va lansa primul său smartphone în vara acestui an (una care calendaristic începe peste câteva zeci de minute). Cele mai noi surse susţin că Nothing phone (1) va fi prezentat oficial pe 21 iulie.

Compania producătoare a început deja să facă un teasing indirect pentru acest device, chiar dacă la prima vedere pare a fi “doar” o greşeală. Şeful echipei de design Nothing, Tom Howard, a postat pe canalul său de YouTube un filmuleţ în care oferea câteva detalii estetice despre Nothing phone (1), iar într-una dintre secvenţe apare preţ de câteva secunde un device despre care se spune că ar fi chiar telefonul cu pricina. La câteva ore distanţă clipul a fost şters, dar a rămas captura de ecran, una pe baza căreia Ben Genskin a realizat o primă randare detaliată a ceea ce pare a fi Nothing phone (1):

Dacă se confirmă acest design, vedem un smartphone cu display plat, cameră frontală tip bulină poziţionată central, un ansamblu foto dual şi un spate ce teoretic ar putea fi transparent (se vor vedea o parte a componentelor hardware din interior).

Conform celor mai recente zvonuri, Nothing phone (1) va costa 499 euro în Europa şi ar putea avea următoarele specificaţii hardware:

  • ecran Color Fluid AMOLED de 6.43 inci cu rată de refresh de 90Hz, suport HDR10+, 100% sRGB şi DCI-P3;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 cu Adreno 662 GPU;
  • 8 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto triplă cu senzor wide de 50 Megapixeli + senzor ultra-wide de 8 Megapixeli + senzor bokeh de 2 Megapixeli;
  • cameră frontală de 32 Megapixeli;
  • baterie de 4500 mAh cu suport pentru încărcare wireless;
  • Android 12 cu interfaţa Nothing OS.
Sursa: gizchina.it

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.