Arhiva-Windows 8

Anul trecut, Microsoft a plătit $8.5 miliarde pentru a achiziționa Skype. Furnizorul de VoIP a anunțat astăzi că o nouă aplicație Skype pentru Windows 8 va fi disponibilă începând cu 26 octombrie. Această aplicație va putea fi descărcată gratuit din Windows Store și va oferi „o experiență mai simplă, mai rapidă și mai ușor de utilizat” și totodată „captivantă și distractivă”.

Cu un design nou, adaptat stilului Metro al noului Windows 8, Skype vă oferă posibilitatea de vă suna prietenii, a face conferințe video sau audio și de a trimite mesaje. Totodată, notificările vor putea fi vizualizate direct pe ecranul de pornire iar prin intermediul People Hub, veți putea selecta contactele preferate într-o categorie specială – accesibilă printr-un singur click.

Priviți trailer-ul de mai jos și spuneți-ne dacă vă place noul Skype:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.