gAuto

Într-un interviu acordat site-ului 0-100.ro, directorul general al Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, a oferit primele detalii despre planurile companiei pentru 2019 în România.

Pentru ţara noastră se pregătesc 3 mari noutăţi:

  • noua Dacia Duster Pick-Up;
  • ediţii speciale ale modelelor Dacia;
  • noul Renault Clio.

Dacia Duster Pick-Up va fi o maşină “orientată spre muncă”, de aici şi gândurile că noul model va fi ieftin, cu finisaje mai din topor. Dacia Duster Pick-Up se va comercializa în reţeaua oficială de dealeri cel mai probabil începând din al doilea trimestru din 2019. „Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. (…) Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu și departamentul nostru de marketing”, a completat Hakim Boutehra.

Tot pentru anul în curs Dacia a pregătit trei ediţii limitate pentru gama sa de maşini, una dintre ele fiind sigur pentru Duster.

Din al doilea semestru al acestui an vom vedea în România şi cea de-a cincea generaţie a modelului Renault Clio, unul ce va fi expus fizic în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce va avea loc luna viitoare.

Anul 2018 a fost unul de succes pentru grupul Renault, vânzările din România fiind spectaculoase:

  • 36.873 automobile Dacia (+23% vs 2017);
  • 10.629 automobile Renault (+37% vs 2017);
  • 2962 automobile Nissan (+51% vs 2017).

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.