Foto si Video

Epson a organizat un eveniment cu stil într-o locație aleasă în mod inspirat: Muzeul Postmodernismului din SWAN Technology Park, șoseaua București Nord 15 – 23. 

Cele 11 vedete sunt noile proiectoare ale companiei japoneze, cele cu care speră să cucerească publicul român în ultima parte a anului curent, dar și la începutul anului viitor. Am asistat și la proiecția în avanpremieră a filmului românesc Box realizat de către Florin Șerban, peliculă ce a primit Premiul Criticii la Festivalul de la Karlovy Vary.

Margareta Nistor a făcut introducerea acestui film.

Oare de ce în «Cinema Paradiso», filmul cult al lui Giuseppe Tornatore, preferatul cinefililor adevărați, locul magic e cabina de proiecție? Pentru că de acolo vine magia imaginii în mișcare,  fără de care huiduielile și fluierăturile sunt inevitabile. O tehnică impecabilă precum cea a zilelor noastre oferă șansa unei satisfacții fără margini a privitorului doritor de perfecțiune. Proiectoarele Epson sunt concepute să creeze senzația că ești chiar in toiul acțiunii, că poți observa cu claritate și cele mai mici detalii, că nu e o perspectiva cețoasă, impresionistă nedorită, ci una care dă impresia că vezi totul cu o lupă fără cusur”, spune Irina Margareta Nistor, critic de film.

Epson mizează în continuarea pe tehnologia 3LCD și plusul pe care-l are față de concurență. Am scris despre 3LCD și mai multe detalii găsiți într-un articol dedicat.

Sunt opt proiectoare din segmentul business și aici intră Epson EB-U32, EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 și trei cu valențe în rol de home cinema: Epson EH-TW5350, EH-TW5300 și EH-TW5210.

Toate detaliile pentru aceste proiectoare video le găsiți pe Epson.ro.

Declarație oficială:

Proiectoarele mobile trebuie să fie suficient de versatile pentru a permite utilizarea în mai multe locații şi am dorit ca această gamă să se adreseze întregii familii. Noile proiectoare pot fi folosite atât de părinți pentru a realiza prezentări de calitate superioară la locul de muncă şi în biroul de acasă, cât şi de copii, care vor putea să vizioneze conținut în camerele lor. Întreaga familie poate să se reunească la finalul zilei şi să folosească proiectorul pentru a se uita la un film sau la fotografii”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania și Bulgaria.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.