La apartament aveam un bloc multipriză turn de la Legrand. După ce m-am obișnuit pentru forma sa atipică pot să spun că-l foloseam în mod curent (avea pad de încărcare wireless la bază + 2 porturi USB și prin faptul că era turn ocupa mai puțin spațiu etc).

Producătorul francez a adus în țara noastră o generație nouă de blocuri multipriză, produse ce au câștigat premii la IF Design Award 2021.

Din comunicat se precizează care sunt punctele PRO:

  • produse dedicate pentru bucătărie, dormitor, living etc;
  • conectarea a mai multe dispozitive & organizarea spațiului de lucru.

Cine caută să aducă un plus de stil în locuință, dar și funcționalitate (protecție la supratensiune, indicarea sarcinii, disjunctor de siguranță integrat) etc s-ar putea orienta spre produsele Legrand. Găsiți prize plate,

Declarație oficială:

Noile produse din gama de blocuri multipriză vin în ajutorul utilizatorilor care derulează mai multe activități în același timp, reprezentând o soluție simplă și eficientă pentru organizare, siguranță și design integrat în spațiile de lucru.”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Ca o notă personală, la casă am avut grijă să am multe prize în fiecare cameră (în birou sunt 9 bucăți, living – 11 unități, bucătărie – 10 etc). Totuși, de multe ori să întâmplă să avem nevoie de un bloc multipriză, la apartamentul din București folosesc mai multe PowerCube. Am observat în diferite situații că se fac economii la blocurile multipriză, chiar și la persoane ce au bani și și-ar permite ceva mai scump și mai bine pus la punct. Ar fi excelent dacă nu s-ar face economie, fix unde nu ar fi cazul.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.