Kingston FURY este o divizie a Kingston Technology – lider mondial în soluții de stocare. Au lansat trei game de produse: Kingston FURY Renegade – DDR4 RGB și non-RGB , FURY Beast – DDR4 RGB și non-RGB, iar modelul de buget – FURY Impact pe memorii DDR3.

Kingston FURY Renegade DDR4 RGB permite îmbunătățirea numărului de fps-uri în jocuri + fluență în streaming. Vitezele sunt de până la 4600MHz, latențe mici CL15 – CL19, iluminare RGB brevetată denumită Infrared Sync Technology, radiatorul este masiv și de culoare neagră. Kingston FURY Renegade DDR4 atinge până la…, 5333 MHz și latențe CL13 – CL20. Este varianta non-RGB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB și non-RGB ating până la 3733 MHz și latențe CL15 – CL19. Vor să puncteze la raportul preț / specificații. Vin în modul de la 8 la 32 GB, dar și sub formă de kituri cu capacități de la 16 la 128 GB. Încorporează un radiator low-profile.

Printre funcțiile aduse pe FURY Renegade DDR4 și Fury Beast DDR4:

  • overclock Plug n Play automat la 2666MHz;
  • Intel XMP Ready;
  • compatibilitate cu procesoarele AMD Ryzen.

Kingston FURY Impact sunt module SODIMM pentru calculatoare compacte și laptopuri, dezvoltate pe DDR3. Sunt disponibile în capacități de până la 64 GB, ating o frecvență de până la 3200 MHz, voltaj la 1.2V, ajung a fi disponibile în format DDR3 la 1866 MHz.

Garanția este pe viață.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.