gAuto

În luna martie a acestui an Peugeot a anunţat lansarea oficială a noului Peugeot 308. Acest model este primul care poartă noua siglă anunţată în luna februarie.

Noul Peugeot 308 vine cu un design complet schimbat, unul ce aduce aminte şi de restul modelelor actualizate, Peugeot 3008 sau 5008. În cazul Peugeot 308 avem 16 culori de caroserie şi un portbagaj ce ajunge la un maxim de 412 litri. Toate informaţiile despre noua maşină le găsiţi pe site-ul oficial peugeot.com.ro.

Peugeot 308 este disponibil de luna aceasta şi în România la un preţ de plecare de 19.672 euro cu TVA inclus. În ţara noastră sunt cinci niveluri de echipare: Active Pack, Allure, Allure Pack, GT și GT Pack.

La nivel de motorizare avem:

  • 1.2 litri benzină de 110 CP (cutie manuală) sau 130 CP (cutie manuală sau automată);
  • 1.5 litri diesel de 130 CP (cutie manuală sau automată cu 8 trepte);
  • plug-in hybrid (hibrid cu încărcare la priză) de 180 CP sau 225 CP. Autonomia electrică este de până la 60 de kilometri.

Pentru cea mai accesibilă variantă, Active Pack 1.2 PureTech de 110 CP şi cutie manuală, primiţi jante de tablă cu diametrul de 16 inch, grilă frontală de culoare neagră, faruri și lumini de zi LED, display central de 10 inch, senzori de parcare spate, aer condiționat automat pe două zone și tapițerie din material textil. Lista cu sisteme de siguranță oferite în standard include pachetul Active Safety Brake, alertă activă pentru menținerea benzii de rulare, alertă atenție șofer și recunoaștere extinsă a semnelor de circulație.

Sursa: automarket.ro

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.