Noul Ford Fiesta gAuto

Ford Fiesta reprezintă cel mai de succes model al companiei americane dacă privim vânzările din Europa. Ba chiar actuala generație a reușit să fie cea mai vândută mașină de pe bătrânul continent în martie 2017, depășind VW Golf care era în fiecare lună lider de piață, de mai bine de 7 ani.

Așa că așteptările sunt foarte mari pentru noul Ford Fiesta, despre care am vorbit deja atunci când am avut primele detalii. Acesta trebuie să ducă mai departe succesul modelului de clasă mică care a reușit să genereze cele mai bune vânzări din martie în Europa.

Cei care vor fi prezenți în perioada 5 – 6 mai 2017 la Transilvania Rally, etapa de raliu de la Cluj-Napoca, etapă ce face parte din Tour European Rally (TER) 2017, au posibilitatea de admira noul Ford Fiesta în versiune Vignale. Aceasta va fi expusă în principalele zone din Cluj, inclusiv pe esplanada de la Cluj Arena. Ford este și anul acesta mașina oficială a BT Transilvania Rally.

Noul Ford Fiesta va fi prezent în toate dealership-urile Ford din țara noastră începând cu luna iulie a anului curent. Tot atunci vor fi publicate și listele de prețuri pe site-ul oficial Ford.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.