noul Mini Cabrio gAuto

Acum câteva zile vă anunțam despre noua categorie inclusă pe gadget.ro. Acolo v-am vorbit despre noile sisteme de infotainment ce devin din ce în ce mai complexe și dispun de funcții variate, menite să ne facă viața la bordul mașinii mai interesantă.

Cea mai recentă dovadă în acest sens am primit-o de la noul Mini Cabrio, ce va veni cu două aplicații interesante. Chiar dacă nu foarte complexe, acestea mi s-au părut destul de utile și distractive.

Prima dintre ele își propune să te anunțe cu ceva timp înainte atunci când o furtună se apropie de locul în care te afli. Astfel, nu riști ca picăturile de apă să apară înainte să decizi ridicarea plafonului. Noroc că mecanismul electric al soft-top-ului permite acționarea până la viteze maxime de 30 km/h. Tot procesul nu durează mai mult de 15 secunde, fie că vorbim de ridicare ori coborâre.

sistem infotainment noul Mini Cabriolet

Cea de-a doua funcție inedită este reprezentată de timer-ul ce contorizează cât timp ai mers cu noul Mini Cabriolet decapotat. Poți astfel contabiliza mult mai ușor orele pe care le-ai petrecut direct sub soare.

Da, știu, ambele aplicații disponibile în noul Mini Cabrio par mai mult pe gustul copiilor, dar nu asta contează. Cel mai mult contează că tehnologia evoluează constant, iar modul de interacțiune cu autovehiculul ajunge la un alt nivel.

Sursa: DigitalTrends.com

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.