Smartphone

Motorola a anunțat noile versiuni pentru Motorola Moto G și Motorola Moto X. Au preferat să păstreze vechile denumiri fără a le tranforma în Moto G2 sau Moto X2. Încep cu Motorola Moto G în ediția 2014. Este succesorul unui smartphone care s-a bucurat de un real succes comercial și în țara noastră, deși prețurile afișate au fost ceva mai piperate decât în țările vestice.

Specificații detaliate pentru Motorola Moto G, ediția 2014:

– display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.4 KitKat în stadiu nativ și update pe viitor la Android L;

– single sim sau dual-sim, 4G / LTE pentru Moto G-ul single sim și 3G pentru cel dual-sim, Wi-Fi b/g/n/ac, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 8 Megapixeli cu f/2.0, filmează la 1080p, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2070 mAh, 149 gr. și grosime între 6 și 11 mm.

Preț – 182 euro în Marea Britanie, disponibil pe Amazon UK. Integrează 2 difuzoare în partea frontală și mă aștept să ofere un sunet de calitate. Moto G preia hardware-ul de la generația anterioară, adoptă cardul microSD inclus la Moto G-ul de 4.5 inch cu 4G.

Se vede clar că dorința Motorola a fost să mențină prețul de sub 200 de euro, fără semnarea unui contract. Marea diferență ar fi display-ul de 5 inch, păstrează rezoluția la 720p, bateria de 2070 mAh va oferi o autonomie mai mică. Păstrează forma curbată a spatelui, acumulatorul nu poate fi înlocuit fiind fixat, deși capacul bateriei poate fi îndepărtat.

Mă bucur că au păstrat Android 4.4 nativ și deja au promis Android L. Moto G urmează a fi comercializat pe canal oficial în SUA, India, Franța, Marea Britanie, Brazilia, Spania și Germania.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.