Smartphone

Se pare că astăzi LG a fost activă din punct de vedere al noutăţilor pe piaţa IT&C. Dupa tableta LG Optimus Pad LTE, coreenii au anunţat şi noul smartphone LG T565, cunoscut drept LG Viper.

Nu este un smartphone impresionant, nici ca preţ, nici ca dotări. Acesta are un display de 2,8 inch cu o rezoluţie QVGA de 240 x 320 pixeli. Conform producătorului, acest display suportă multi-touch. Este un smartphone compact, cu o grosime de doar  9,8 mm. Camera este de 3 megapixeli, suportă Wi-Fi, Bluetooth 2.1 şi USB 2.0, iar memoria de 256 MB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 8 GB.

Acest smartphone va fi disponibil în Brazilia, America Centrală, America de Sud şi Europa. Nu se ştie exact de când va fi disponibil, însă din punct de vedere al preţului va fi foarte abordabil.

Sursa: lgmobile.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.