Televizoare

Philips OLED 803 este unul dintre cele mai apreciate televizoare ale anului 2018 în Europa. Disponibil în variantele de 55 şi 65 inci, terminalul a primit până acum peste 53 de premii în mass-media europeană pentru performanțele excelente ale calității imaginii.

Printre cele mai interesante caracteristici ale modelului Philips OLED 803 regăsim:

  • Tehnologia OLED 2018 îmbunătățește cu 10% luminozitatea maximă până la 1000 de niți;
  • Noul model este dotat cu a doua generație a procesorului de imagine P5 Perfect Engine;
  • Noua funcție Perfect Natural Reality oferă performanțe HDR conținutului SDR;
  • HDR10+ oferă contrast optimizat cadru cu cadru;
  • Tehnologia Ambilight pe trei laturi se îmbină perfect cu ecranul fără ramă OLED;
  • Funcția Google Assistant va fi disponibilă odată cu update-ul la Android O;
  • Funcția Works with Amazon Alexa va fi disponibilă după update-ul la Android O.

Philips OLED 803 rulează un sistem de operare Android TV grație unui procesor quad-core și a memoriei de 16 GB. Televizorul va porni cu sistemul de operare Android N, însă în viitorul apropiat va fi disponibil upgrade-ul la Android O, cu o nouă interfață de utilizator și Google Assistant, funcție care permite utilizatorilor să își controleze dispozitivele inteligente din casă printr-un microfon situat pe telecomanda televizorului. În plus, cei care dețin Amazon Alexa vor putea folosi acest dispozitiv pentru a controla televizoarele Philips Android.

OLED 803 are un design minimalist, cu o ramă îngustă și un finisaj metalic completat de două picioare înguste de metal. Șasiul extrem de subțire permite o îmbinare perfectă cu tehnologia Ambilight, oferind o experiență plăcută grație culorilor vibrante.

Philips OLED 803 va fi disponibil în România începând cu luna septembrie a acestui an. Singura necunoscută rămâne preţul.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.